Byggande

Våning- och kontorsbyggande

Nord Armering är en erfaren expert på armeringstjänster, som utför betongarmering av hyreshus, affärslokaler och andra stora byggnader säkert, med kunnande. Vi genomför armeringen av ditt byggprojekt i tid och garanterat korrekt.

Armering av grund och bärande konstruktioner är en kritisk del vid byggande av till exempel kontors- eller flervåningshus. De stöder andra delar och säkerställer att byggnaden blir hållbar och säker. När betongarmeringen utformas och utförs på ett förnuftigt sätt är det möjligt att kostnadseffektivt säkerställa att husets byggdelar tål en tillräcklig belastning och inte börjar försvagas i förtid.

För flervåningshus- och kontorsbyggande samt andra stora projekt

Från oss kan du enkelt få pålitliga armeringstjänster för ditt byggprojekt, oavsett om du bygger ett sjukhus, ett parkeringsgarage, ett flervåningshus, en kontorsbyggnad eller en affärslokal. Vi är specialiserade på större och mer krävande byggprojekt och har lång erfarenhet av armering av varierande omfattande projekt.

Med vår erfarenhet kan vi vid planering och utförande av armeringar ta hänsyn till specialdragen i ditt byggprojekt och garantera ett bra slutresultat.

Noggrann och kompetent armering

Alla våra armerare har utbildning inom branschen, och nödvändig specialutbildning, samt minst fem års erfarenhet inom området. Med hjälp av vår skickliga personal och utrustning av hög kvalitet kan vi erbjuda våra kunder smidigt och förstklassigt utfört arbete.

I vårt arbete tar vi alltid hänsyn till moderna byggnads- och arbetssäkerhetsföreskrifter så att vi kan säkerställa säkerheten på byggplatsen och det framgångsrika resultatet av projektet. Vi utför alltid armeringsarbetet exakt, kostnadseffektivt och i enlighet med det överenskomna schemat.