ARBETE UTOMLANDS

Viktigt

Söker du ett meningsfullt

Hälso- och sjukvårdsarbete utomlands ger dig möjlighet att bekanta dig med ny kultur, utöka din internationella arbetserfarenhet och ger dig nya synvinklar i vårdsarbetet. Sverige ger dig alla ovan nämnda och mer men är fortfarande nära ditt hem. Det finns nya intressanta utmaningar för sjuksköterskor och ambulanspersonal I Sverige.

och ansvarsfullt

arbete utomlands?

Följ med oss!

Anställningsavtal görs individuellt med alla genom överenskommelse om veckorytm och arbetsområde. Du har en chans att påverka hur ditt arbetsliv ser ut. Vi förstår att en ledig tid som gör att du kan koppla av och tid hemma är viktig. Det är därför vi anpassar veckorytmen efter dina behov: så att arbetet blir roligt och du kan arbeta noggrant inom ett så viktigt område.

Vi vill höra från dig!

Vi vill höra från dig! Skicka oss en jobbansökan med ditt CV och löneförfrågan via mail rekry@nordarmering.se eller via vår kontaktknapp nedan. Kom ihåg att skicka in beviset på att du har behörighet att arbeta i Sverige som legitimerad sjuksköterska. Behöver du hjälp med att ansöka om licensen hjälper vi dig gärna.
Finns det några frågor om arbetet? Vår personalchef Essi Pyykkönen svarar på alla frågor som rör arbetet eller arbetsgivaren. Du hittar hennes kontaktuppgifter på kontaktsidan.

så kontaktar vi dig

berätta om dig själv,

Du kan också skicka säker post till oss med e-postadressen nedan genom att ändra mottagarens förnamn i e-postadressen:
https://www.turvaposti.fi/viesti/förstnamn@nordraudoitus.fi
Momsnummer: SE559244-9978
Faktureringsuppgifter
Momsnummer: SE559244-9978
Nord ARMERING AB
www.nordworks.fi
www.nordworks.fi
kontaktinformation och media
Rautionkatu 14 A, 90400 Oulu
Sulkapolku 9 A, 00370 Helsinki
info@nordraudoitus.fi
© Nord Raudoitus Oy